De obsessie – Nora Roberts

De obsessie – Nora Roberts

Heeft jouw bibliotheek dit boek?

Naomi heeft vroeger een traumatische ervaring meegemaakt en na jaren van onrustige omzwervingen, lijkt het voor haar de tijd zich te gaan settelen.

Ze koopt een oud huis in een klein dorp, waar veel aan moet gebeuren. Het is onmogelijk dat alleen op te knappen en dus moet ze haar zelfverkozen afzondering opgeven en mensen in haar nabijheid toelaten. Na alles wat er in het verleden is gebeurd, is dat lastig voor haar en worstelt ze daarmee.
Al vlug bemerkt ze dat het steeds beter gaat, tot het noodlot weer toeslaat. Er zijn overeenkomsten met deze misdaad die ze niet wil zien. De geschiedenis lijkt zich te herhalen, wat onmogelijk lijkt. Maar is dit ook zo?
Dit spannende boek vroeg erom uitgelezen te worden. Ik had geen enkel vermoeden wie nu eigenlijk de dader was. Je wordt niet bewust op het verkeerde spoor gezet, maar denkt door kleine zinnetjes dat daar de clou in zit. Ik zat er dan ook steeds naast. Goed geschreven zonder overbodige tekst.
Ga zeker meer van deze schrijfster lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *